Lumina Instituții de Învățământ

Ce este Lumina Instituții de Învățământ ?

Este un complex educațional format din: trei licee

  • (Liceele Teoretice Internaționale de Informatică București, Colentina și Constanta – cu învățământ liceal și gimnazial),
  • o școală internațională (The International School of Bucharest – cu învățământ preșcolar, primar, gimnazial si liceal),
  • șapte școli internaționale Spectrum în orașele: București în Pallady și Colentina, Constanța, lași, Cluj, Ploiești și Oradea – cu învățământ preșcolar și primar.

Realizarea succesului

   În școlile Lumina Instituții de Învățământ, dezvoltarea fiecărui elev la potențialul său maxim, asigurarea unui climat ce promovează respectul, toleranța şi înțelegerea față de culturi şi valori diferite, dobândirea capacității de rezolvare a problemelor şi de recunoaștere individuală și socială, reprezintă preocupări constante pentru realizarea succesului personal și profesional al elevilor noștri.

De la prima școală până în prezent

   Prima școală aparținând Instituțiilor de Învățământ Lumina a fost înființată în anul 1994, la Constanta, având doar clase liceale. În cei peste 25 ani de activitate în România, am reușit să realizăm un brand important în educația românească. În prezent, performanțele școlare obținute de școlile noastre sunt recunoscute pe plan național și internațional, iar calitatea procesului instructiv-educativ este certificată de procentul de promovabilitate la examenul de bacalaureat și de absolvenții admisi la universități de prestigiu din țară și din străinătate.

   Pe tot acest parcurs, școlile noastre au obținut acreditările acordate de Ministerul Educației Naționale, iar International School of Bucharest a îndeplinit toate standardele cerute pentru a fi Centru International Cambridge și a obținut inclusiv acreditarea internațională CIS (Council of International Schools).

   Avem deja peste 2000 de absolvenți care au absolvit școlile noastre – Lumina Schools și sunt la Universități prestigioase (cum ar fi: Harvard, Oxford, Princeton, Cambridge, MIT) din toată lumea.