cursuri cambridge

Locația: Școala Spectrum

Ora: Luni-Vineri 15:15

Responsabil: Catedra de Limba Engleză

Durata: 28 săptămâni

Preț curs: Cursuri YLE: Informație în curs de actualizare

Cursuri KET/ Pet/ FCE: Informație în curs de actualizare

Școala Gimnazială Internațională Spectrum, Ploiești în calitate de centru acreditat de pregătire a examenelor Cambridge, vă oferă posibilitatea de a participa la cursurile necesare obținerii certificatelor CAMBRIDGE. Atât elevii școlii cât și elevi din alte instuții de învățământ sunt acceptați la cursuri.

cursuri ciclu primar

YLE:

Starters – prof. Florentina Petcu
Movers – prof. Alexandra Zamfir
Flyers – prof. Mihaela Grigorescu

cursuri ciclu gimnazial

KET ( Key English Test) – pre–intermediate (A2) – prof. Florentina Petcu
PET (Preliminary English Test) – intermediate (B1) – prof. Nedim Kucuk
FCE (First Certificate în English) – upper intermediate (B2) – Nedim Kucuk

Elevii care deţin deja certificate Cambridge se vor înscrie automat la nivelul următor.

Cursurile se vor susţine începând cu data de 10 octombrie 2022 după terminarea orelor de curs şi constau într-o sesiune de pregătire pe săptămână, cu durata de 1 h şi 30 de minute la ciclul primar și 2 ore la ciclul gimnazial. Cursurile Cambridge sunt împărţite în 5 module (aferente celor 5 module școlare), totalizând 28 de sesiuni/ săptămâni de pregătire.

Cursul se va finaliza prin susţinerea examenelor Cambridge în funcţie de nivelul ales într-o sesiune specială, organizată exclusiv pentru Școala Gimnazială Internațională Spectrum, Ploiești în cadrul școlii noastre în iunie 2023.

Va exista si o simulare de examen cu scopul de a îmbunătăţi cunoştinţele elevilor noştri şi de a evalua cât mai corect progresul făcut de aceştia precum și un test inițial de verificare a nivelului ( la începutul lunii octombrie).

Examenele Cambridge, recunoscute pe plan internaţional, sunt esenţiale pentru elevii noştri, întrucât ele atestă nivelul cunoştinţelor de limba engleză, facilitează înscrierea la şcoli si licee de renume atât în ţara cât şi în străinătate, sporindu-le elevilor încrederea în sine şi în cunoştinţele lor.

*Data limită de înscriere este 05 octombrie 2022.

Vă aşteptam cu mult drag să ne pregătim împreună pentru obţinerea certificatelor CAMBRIDGE!