Ce spun cadrele didactice

Dacă ne gândim la definiția cuvântului „ECHIPĂ”, școala Spectrum, este reprezentativă pentru acest cuvânt, noi interacționăm, deliberăm și gândim într-un mod coordonat și cooperant, uniți între noi de intenția atingerii unui obiectivului comun și anume, „Educația de calitate”.

Echipa noastră se marește în fiecare an, cu personal de top, tânăr, plin de viață, ce ține pasul cu tehnologia, promovând dezvoltarea.

Ce înseamă școala Spectrum?

Spectrum înseamnă o familie în continuă dezvoltare personală și profesională, punem accent pe calitatea timpului fiecarui memebru al echipei, știm să învățăm, știm să ne distrăm, calătorim împreună și ne sărbătorim împreună. Comunicare ne este facilită, prin intermediul platformei MyEducare, ce ne ține aproape de colegi și de părinți, chiar și atunci cand suntem departe.

Activități cu echipa

CONSILIER ȘCOLAR

Prezența unui psiholog cu rol de consilier școlar este esenţială în orice mediu de învăţământ. El este cel care poate ajuta copiii să treacă peste probleme dificile de competenţă școlară, de adaptare, de comunicare și de socializare. Școala noastră, pune la dispoziția elevilor, părinților și a profesorilor, un cabinet de consiliere, cu personal specializat ce oferă asistență și sprijin ori de cate ori este necesar.