Salvează viitorul

CE ÎNSEAMNĂ :

Școala Spectrum Ploiești, în colaborare cu școlile din țară, desfășurăm în fiecare an campanii umanitare, de ajutorare a semenilor aflați în nevoie. Pentru a răspunde acestor nevoi beneficiem de sprijinul părinților și al comunității prin acțiuni transparente, în care sunt implicați si donatorii.

Cum te poți implica :

Donează 2 % din impozitul pe venit.

Donați materiale necesare pentru activitățile ce vor avea loc.

Donațiile și sponsorizările pot fi făcute direct către Școala Spectrum Ploiești sau către „Fundația Lumina Instituții de Învățământ”.

Puteți contribui prin:

Donații:

  • Financiare
  • Materiale
*Toți cei care donează pot participa fizic în momentul în care sunt desfășurate activitățile.

Campaniile Școlii

UN PAȘTE MAI BUN

În perioada sărbatorilor Pascale, organizăm în colaborare cu Fundația Tuna și Școlile Lumina, o campanie umanitară „UN PAȘTE MAI BUN”, ce are ca scop alcătuirea unor pachete ce conțin alimente de bază, pentru vârstnici si famiile nevoiașe. Ne bucurăm de sprijinul părinților atât prin donațiile pe care aceștia le realizează, cât și prin ajutorul fizic pe care îl oferă alături de copii, pențru împachetarea și distribuirea pachetelor.

DONEAZĂ O CARTE

„DONEAZĂ O CARTE”, este un proiect care se află, deja, în al treilea an de viață, prin această acțiune venim în sprijinul școlilor defavorizate din județ. Părinții copiilor noștri sunt foarte implicați, atât prin acțiune de a dona carți, cât și prin sponsorizări. Targhetul de anul acesta vizează, pe lângă, crearea unor biblioteci și îmbunătățirea condițiilor școlilor

AJUTOR DE CRĂCIUN

Campania „AJUTOR DE CRĂCIUN”, pe care o desfășurăm în fiecare an, pentru ajutorarea copiilor orfani și nevoiași, s-a bucurat în anul acesta de o cifră frumoasă de aproximativ 250 de copii ce au primit câte un cadou pentru Crăciun, cadou pregătit cu drag de copiii școlii și de părinții acestora.

Asociația pentru Dialog și Valori Universale

Prin evenimente, dezbateri și prelegeri abordăm teme centrale de interes general, privite din unghiuri diferite, încercând în acest fel să găsim soluții împreună și să deschidem uși către noi proiecte sociale și științifico-culturale. Susținem demersuri umanitare și de responsabilizare socială.