Gândurile frumoase ale părinților despre noi

„Sunt mama unei fetite din clasa a V-a in Scoala Spectrum Ploiesti. Experinta pana in acest moment cu aceasta scoala este pe masura asteptatilor .

Aici am descoperit o intreaga echipa de cadre didactice implicata, dedicata si atenta la nevoile copiilor si totodata intr-o stransa legatura cu parintii.

Conducerea acestei scoli este intotdeauna deschisa dialogului si schimbului de idei cu parintii, in urma carora se pun in aplicare acelea ce sunt in beneficiul copiilor. Nivelul dotarilor din aceasta unitate de invatamant reprezinta un plus in modul in care copiii invata la fiecare ora de curs. Aici am gasit un mediul sigur in care copiii isi desfasoara activitatea ceea ce reprezinta un mare beneficiu.
Cuvantul care defineste acesta scoala este RESPECT continand cu adevarat Responsabilitate, Empatie, Straduinta, Perseverenta,Excelenta, Creativitate, Toleranta.”

Fotografia pe care o voi atasa este una din cele mai dragi sufletului meu, este prima zi de scoala a Ioanei cand am trecut toti trei cu atat de multe sperante si incredere, in scoala ce ne dorim sa formeze caractere, aceasta pe care dumneavoastra o conduceti cu atata grija si dedicare.

In incheiere, va multumesc frumos pentru tot ce faceti!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *